Søndags-blogg

av John Arvid Skumsnes

Ditta handla egentlig ikkje om bil…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 22. september , 2013
I dag ska me snakka om bilen. Bilen e ett nødvendig onde meina monge men han e no god å ha og. Men bilen har den dårlige egenskapen at dess meir me bruka han dess kortare vare han. Fyst begynna da å skrangl framme so bak og lydane e so fæle at det kan gå ein mann på nærvene. So har kåno lånt bilen å dei gammle ulydane blir so musikk i øyrene samenligna me dei so va der før. Men da versta med at kånene låna bilen e at me mannfolk ødelegge både lår, legge og da so e i mydle. For når me sette oss inn merka me ikkje me da sama at da har såte ei lito dama der frå før med rattet heilt opp i brysthøyde. Noken kåne trur eg har rattet øve brystene og men da e ikkje verifisert. Men i allefall når me mannfolk ska setja oss inn har me ein innarbeida tekknikk so me bruka kvar gong og so er innlert si bilen va ny. Og dinna teknikken går på automatikk og derfor merka me ikkje att ratte står heilt opp i seteryggjen før da e for seint og låro blir fanga i myddle ratte å sete uten mulighet for retret. Og rattstammo og rygjen på sete virka so ei trakt og du blir på ein måte fanga og glir imyddle uten at du kan hindra da, heilt te skambeinet har sege ned onda rattet og rattet har ete seg inn i hudfoldane rodt magen og legge seg te å kvila i navlehøyde. Då e da vanskeligt å komma seg lause.trim_for_eldre
Men da va egentlig ikkje da eg sku snakka om. Poenget va at dess meir du bruka bilen dess slittnare blir han. Og før du veit ordet av da e du hos fylkesnesen og lar han lura på deg ein ny bil. Den gamle e mett av dage og blir stedt til hvile på ein bilopphoggings plass nær deg.
Akkuratt da same skjer med for eksempel ein kuffert. Dess meir du bruka han dess verre blir da. Ei rift her og ei rift der og te slutt lesse du han for fuddle i smuglar flaske og båtten redne ut av han og ja , han må skrotast. Faktumet e: hadde du ikkje brukt kofferten hadde han våre lika fine endo. Og for ikkje å snakka om kle. Tenk vist klena hadde fått hånge i skapet. Dei hadde våre lika fine år itte år.
Kor vil du med detta spør du kansje med deg sjøl. Jo da skal eg sei deg: Eg kan ikkje forstå at da kan vera sundt å trimma. Å bruka kroppen i da heila tatt. For dess meir du bruka kroppen dess meir utslitt blir han. Eg meina vist du aldri trimma må vel koroppen vara mykkje lengre enn vist du slite heile dagen. Da e ingen logikk i at trimm hjelpe og da e ingen forskning som visa da helde. Da e nok å sjå på ein statistikk for å forstå da. Før i tio sleit dei heile dagane og nettene med men dei vart berre 50-60 år. No for dagen gjere me ikkje noke i da heila tatt og me leve te me e 100.
Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Søndags-blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.