Søndags-blogg

av John Arvid Skumsnes

71 grader nord, norges trøttaste kjendis

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 29. september , 2013

For nokre mådader sio va eg på fjelltur. Da va ein sånn arrangert tur der me gjekk mongen i lag og der ingen kjente kvarandre frå før. Turen heite 71 grader celsius, norges trøttaste kjendis. Eg stilte på Hardangerviddo tidligt på morgonen i lag me 11 andre folk. Me sku fyst bli kjente me kvarandre. Da va berre sinnsyke flotte folk og da va monge so allerede va blitt gla i kvarandre før dei hadde snakt sammen for adle va so målbeviste og sosliale og va veldig gla i adle vennene sine og hadde so mången venne so dei va so gla i. Da enda me at me gav kvarandre ein sinnsjuke god velkomstklem. Eg merka at da va noken so lukta litt utradisjonelt men dei va jo so kule at da gjorde ingen ting. Me følte at me va kommen so nere kvarandre allerede sjøl om me berre hadde sett kvarandre i fem minutt.

So kom da ein mann me kroknasa og sa at me sku få skikkeligge kle og fjellsko te å gå i  fjedle me. Då vart me so glade adle samen og me sa te kvarandre at detta va da kulaste og mest sinnsjuka me hadde våre me på og so klemte me kvarandre igjen.

So kledde me på oss dei nye klena og da va fett ska du veta. Kleno va i adle farga og for oss so va so sinnsjuke gode venner allerede gav me kvarandre ein seriøse klem. «Ja ditta e dei kulaste folkjo eg har vore i lag med», va da ein sa og da va me adle enige om. So klemte me kvarandre endo ein gong.

Itte da va da å velja lag. Da va jo vanskeligt å veja for adle va so sinnsjukt kule og tøffe men me måtte jo velja noken. Eg trur adle syns da va vanskeligt og sjøl om eg vart valgt sist so fekk eg klemm eg og. For nåken fantastisk flotte folk og spesielt hu so va produktspesialist på Aker Brygge. For hu kreve effektivitet. Når hu fortalte om jobben sin vart eg so inponerte og so fekk me adle ein klem for me va so fantastisk adle sammen og me syns me hadde kjent kvarandre…alltid. No forstår eg at da e ein harde jobb å selja parfyme på OsloBrygge. Men da va so seriøst kult at hu kunde dela dette me oss andre. Da måtte ha våre sinnsjukt  tøft.

So begynte me å gå. Da va ein sånn ein frå pakistan so les karte og han va webutviklar og krevde mykje av sine medarbeidara og av oss også. Men han va inponerande god te å leia oss fram heilt te me fant ut at han gjekk 180 grader feil. Men da som va so sinnsjukt fett va at ingjen blei sure for da for me va allerede blitt so forferdelig gla i kvarandre, da e dei finaste mennesjo eg har møtt.  So då grein me litt i samen og klemte kvarandre, snudde og traska tebake den samme veien so me va gådde.

Me kom inn sist, 2 tima itte dei andre. Klart da va domt men eg har våre på tur me dei sinnsjuke flottaste folkjo som finst og me ska møtast i gjen for da va so fett og seriøst bra. Da lovte me kvarandre før me klemte kvarandre sinnsjukt lengje og adle sa at eg va den kulaste dei viste om sjøl om dei måtte bera sekken min. Da sama va da me hu so va allargisk for kaldt vatten og ikkje kunne vassa øve elvo og måtte berast resten av veien fordi sminken ikkje sku redna. Men ka gjere da når hu va den sinnsjuka flotta damo.  Ditta va berre sinnsjukt råkult og ein opplevelse for livet med so mange flotte sinnsjukt kule folk. Eg håpa ikkje eg treffe noken av dei sinsjuke folkjo igjen.

 

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Søndags-blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.