Søndags-blogg

av John Arvid Skumsnes

Høne nok ein gong…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 15. september , 2013

No e valje endelige øve og me kan konsentrera oss om viktige ting. Da blir forferdelig kjedelig å skriva om politikk sånn kvar gong. Men eg e nødde te å kommentera ein ting og da e disse valgnatt talane som no for tido har fått nærmast ett religiøst utrykk. For i følge disse talarane har adle  våre so forferdelig flinke. Da e vist ikkje måte på kor mykje disse medlemmene har stått på eller paaauuu so hu i SP seie. Og partiledarane får tåre i augo når dei snakka om adle dei so har stått på stand og som har bidratt uten tanke på eiga helsa og da faktum at familien har bråte sammen. Nei da e noke storarta dinna kjærligheten til eget parti. Da e vist større en kjærligheten sjøl og for ikkje å seia større enn menneskeheten.

Men eg e heilt sikker på at da e mången so har lurt seg onda og servert ei kvite løgn for å sleppa stå å steikja vafla når regne dette i vinkel og veljarane ikkje lar seg snu til den rette tro. Eg kjenne ein i frå SV. Han lurte seg på do og vart borte frå standen i fleire tima. Når han kom tebake viste det seg at han hadde våre heima på do for han likte ikkje offentlige toalett sa han. Og dei so snakka so varmt om fellesskapet. Eg trudde da å dela toalettet med andre va i god sosialistisk ånd. Nei da e longt frå liv te læra.hane

Men da merkligaste va no at dei som snakka varmast om kor gode adle hadde våre da va dei so tapte valje og som slettes ikkje hadde gjort ein god jobb. Ja, ja eg veit ikkje eg men eg kvir meg te fortsettelsen. Den hyppigaste settningen me kjeme te å få høyra framøve e: «Me har fått god gjennomslag for vår politikk». Detta kjeme dei te å sei sjøl om kamaelane står i kø ned halsen.  Åååå me kjeme te å bli så leie.

Derfor vil eg no gå øve te å snakka om noke viktig, nåke som verkelig har betydning for oss adle, høner. Høne e velsigna å ha spesielt på ein søndags morgon, helde adle daga for den gongs skyld. Da va so hu sa husmoro, i går hadde me speilegg te middag so i dag får me ta noke enkelt.Og no e da vist rå å få kjøpa prinsesse egg og. I realiteten betyr da ett økt klasse skille i hønsagården. Men da e ikkje noko nytt. Da begynte med dissa soleggjo som nokre utvalgta kvite italjenara fekk lov te å leggja. Da førte te at høneflokken begynte å klikka seg saman i grupper og begynte å hakka på kvarandre. Men takket være at me har så gode fredsmeglara i norge klarte myndighetene å forsona disse hønene sånn at da vart ein form for fred. Men da varte ikkje lenge for nokre år etterpå avla dei fram «first price» høne som sku leggja billigare egg. Ditta e høne med ett uvanlig høgt stoffskifte so legge egg i ein forferdelig fart men til gjengjeld har dei ett farlig tempramang og ei veldige korte lonta. Då vart da bråk gitt og da har ikkje blitt fred endo. So ka so kjeme te å skje no når disse prinsesse hønene inntar hønsegården e ikkje gått å sei. Da kan enda i full krig. Og eg må sei eg e litt nervøse kvar gong eg sykkla forbi Hogste.

 

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Søndags-blogg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.